fbpx

Poți deveni cea mai bună versiune a ta?

Tu în ce situație esti ?

Chiar dacă vârsta este un număr, iar numerele sunt obiective, cel mai amuzant lucru legat de vârstă este că, în mare parte este subiectivă.
Să presupunem că vârsta ta reală (sau faptică) este de 50 de ani.

Câți ani simți că ai cu adevărat ? 

Știai că ai o vârstă subiectivă care nu se potrivește întotdeauna cu vârsta reală? Este posibil să ai 50 de ani și să te simți ca la 30, sau să ai 50 de ani și să simțiți de 40. Poate merge și pe invers, desigur, cu alte cuvinte, să ai 50 de ani și să te simți de 65.

Simțirea bătrâneții îți poate limita activitatea fizică și duce la îmbolnăviri. Sentimentele bătrâneții pot duce, de asemenea, la opinii pesimiste și acest lucru poate deveni un ciclu de autoîmplinire care poate duce la mai multă inactivitate și depresie și la o stare de sănătate pentru a confirma și mai mult părerile pesimiste.

Dacă este adevărat că ai 50 de ani și nu ai făcut nimic în viața ta, este o veste proastă.

Dacă este doar sentimentul tău, trebuie să ieși din asta. S-ar putea să doresti să înțelegi de ce ai ajuns în această etapă?

Ai pierdut pur și simplu viața și timpul fără niciun obiectiv sau ai încercat și ai eșuat? 

Ce am vrut să fac cu viața mea? 

Cumva, este dificil să crezi că nu ai făcut nimic în viață până acum !

Există ceva pozitiv în fiecare provocare și în fiecare situație și cu siguranță ai ceva grozav în experiența ta de viață.

Trecutul însă  este  trecut.

La 50 de ani, ești încă tânăr pentru a crea chiar si o revoluție –  a câștiga mulți bani  de exemplu  sau,  să te îndrăgostești  sau, să faci ce nu ai avut timp până acum să te gandești că există  – poate acum ți-ai dat seama că ai făcut doar ce alții ți-au spus că trebuie și nu ai avut răgazul și puterea să faci ceea ce ți-ai fi dorit. Acum este într-adevăr o oportunitate să poți face ceea ce ți-ar fi adus satisfacții.

Ai sentimentul că lipsește ceva în viața ta?  Ești pregătit să schimbi asta? Ți-e foame să înveți mai multe?

Ai ajuns la locul potrivit, Cabinetul de psihoterapie București Preda Violeta.

Oriunde te-ai afla în călătoria ta, vrem să te întâlnim chiar acolo și să te plimbi cu tine, ajutându-te să descoperi cel mai bun mod pentru tine, de a trăi.

Cum sa încetezi să te simți prins într-o viață pe care nu ți-ai dorit-o ?

Cum te putem ajuta astăzi?

  1. Ai putea face asta în ciuda a cât de greu a fost. De asemenea, ar trebui  să-ti schimbi gândurile despre tine și când a început să-ti pară rău de tine sau,  dacă ai fost frustrat de progresul tău te poti preface ca schimbi gândul că nu poți face acest lucru, dacă ăsta crezi că este adevărul. Poate într-o zi o să-ți dai seama ca poți face acest lucru.
  2. Corpurile noastre au nevoie de hrănire în fiecare zi. Așa că le dăm apă si mancare și ne asigurăm că ne vom odihni suficient. Sufletele noastre au și ele nevoie de hrănire în fiecare zi. Este și asta posibil dacă vei alege, sau te vei preface că te concentrezi asupra a ceea ce contează cu adevărat, astfel încât să poți deveni cea mai bună versiune a ta.
  3. Răspunsul corect ce poți face cu viața ta, este DA, poți începe din nou la orice vârstă  

Ce vreau să spui prin a începe?

Pot să-ți spun povestea mea și ce a insemnat pentru mine a începe.  Eu de exemplu, am început totul la 57 de ani și astăzi pot să-ți scriu ție, că dacă vrei, se poate!

Am început cu primul pas – să hotărasc ce fel de persoană vreau să fiu. Am creat obiective și m-am lipit de ele. Aveam un plan. Acest plan a inclus toate aspectele diferite ale vieții mele – psihologice, sociale, emoționale, de muncă, familie și financiare. Am avut obiective pentru fiecare dintre ele și un scop precis pentru care să doresc acest lucru.

Fiecare zi a devenit o oportunitate de a lucra la aceste obiective și de a-mi spune că aș putea face asta în ciuda a cât de greu a fost. 

De asemenea, a trebuit să-mi schimb gândurile despre mine și despre când am început să-mi pară rău de mine, apoi, simțind că sunt frustrată de progresul pe care îl fac a trebuit să schimb  gândul   că nu pot face acest lucru  până ce, voi fi putut face acest lucru!

Privind în urmă cu mulți ani, sunt recunoscătoare că am făcut aceste modificări. Asta a făcut toată diferența în a trăi astăzi o viață productivă, cu bucurie și împlinire! Și tu poți face aceste schimbări în ciuda vârstei tale!

Sunt multe exemple de oameni care câștigă mulți bani chiar și peste 60 de ani.

Deci, 50 de ani este o vârstă bună pentru a începe și a câștiga …orice: mulți bani, o familie, o viață bună așa cum ai visat dintotdeauna .

Nu este nimic atât de îngrijorător!

Ai luat decizia, si dacă ești serios în acest sens, o vei face realitate.

Tot ce trebuie să faci este o introspecție serioasă și, cel mai probabil, ai nevoie de îndrumări din partea unui expert cu experiență sau a unui consultant.

Ai ajuns la locul potrivit, Cabinetul de psihoterapie București Preda Violeta.

Ar fi nedrept să-ți ofer sugestii bazate pe o întrebare. 
Tu ești cel care îți cunoști capacitățile și deficiențele, așa că fii gata să îți oferi 100% interes și să muncești din greu. Ia o decizie și angajază-te că o vei duce la capăt de data asta.

 Doar mergi mai departe și fa-o! … și te asigur că așa poți deveni cea mai bună versiune a ta.

PREDA VIOLETA
Cabinet Psihoterapie București
📞 0770.421.332

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sună pentru programare!